pondělí 9. května 2016

Blog.

Nějakou dobu jsem si už pohrávala s myšlenkou založit si svůj vlastní blog. Vuala. Dnes, 8. května léta páně 2016, na Den matek a konec druhé světové války, se tak stalo.
Mnoho lidí kolem mě bloguje. Člověk tak může vyjadřovat své názory a dávat aspoň trošku veřejně najevo, co si myslí.
Ale!
V našich luzích a hájích se najde nepřeberné množství beauty blogů, blogů ala "Milý deníčku", či DIY. Ehm... A tak jsem přemýšlela nad tou pomyslnou dírou na trhu. Dospěla jsem k tomu, že zde chybí blogy, které by něco předávaly, které by nebyly jenom nesmyslným plkáním o tom, co jsem dělala včera. Takže jsem si postavila v hlavě koncept, o čem bych zde chtěla psát.

O čem chci psát:

  • recenze knih
  • historie
  • umění
  • zajímavosti ze světa kultury

Nechci nějak víc prozrazovat, ale hlavním účelem mých budoucích článků (doufejme) by mělo být alespoň nepatrné přiblížení některých osobností více lidem. Asi častým tématem bude osobnost Marilyn Monroe, neboť se o tuto krásku zajímám docela dlouho. Všimla jsem si, že hodně lidí ji nosí na oblečení, má s ní obraz doma, vidí ji jen jako blondýnku se zdviženou sukní, ale častokrát o ní nic víc neví. Proto bych se chtěla pokusit ji nějakou zajímavou formou veřejnosti přiblížit. A nejen ji. 

zdroj obrázku


Kvůli knihám jsem si blog vlastně založila. Ráda bych se prostřednictvím blogu chtěla donutit do ještě intenzivnějšího čtení. Dávám přednost knihám podle skutečných událostí, biografiím a hlavně klasice. Takže žádné démony, zombíky, draky nečekejte. 

To by bylo asi na úvod vše a těšte se na první články 

2 komentáře:

  1. Ahoj, tak to vypadá, že jsem konečně objevila blog podle mého gusta :) MM taky obdivuji a zdaleka nejen pro její zjev. Shodneme se i ve výběru knih, takže si tvůj blog dávám mezi oblíbené a ráda se sem budu vracet :) Měj se hezky a hodně úspěchu a radosti z blogování :) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, strašně jsi mě potěšila. Mám zase o motivaci víc psát :)

      Vymazat

Všem předem děkuji za jakýkoliv komentář. :)